Nieuwsbrief 2018-1

Allereerst wensen we onze leden en hun gezinsleden een gezond, sportief en veilig fietsjaar 2018 toe.

Beste Fatuurleden,
Wat mooi dat jullie Ad zo mooi in memoriam hebben vermeld in de nieuwsbrief. We hebben onlangs ook nog een mooie mail ontvangen van L’avenir uit Bergen op Zoom.

Bij deze willen we iedereen van de Fatuur nogmaals bedanken voor alles wat jullie voor Ad hebben betekend, op de dag van het ongeval, de dagen erna maar vooral voor de vele jaren op de fiets waar hij erg van genoot als lid van de club.

Het gaat jullie goed.
Betsie Harmsen, kinderen en kleinkinderen

KMC 2018
Zoals wellicht iedereen weet gaan we onze 8e KMC houden op zaterdag 16 Juni. We gaan wel samen werken met de organisatie van NK voor de jeugd. Echter onze werkzaamheden gaan op zaterdag 16 Juni zoals we gewend zijn bij de KMC. Ook de voorbereiding gaan zoals vorige jaren.

De komende weken gaan onze direct verantwoordelijke de leden (gezinsleden) weer benaderen voor de planning, zeker nu onze KMC op zaterdag 16 Juni valt en wellicht zijn er leden van onze club met vakantie.

Dringend verzoek; graag z.s.m. aan Peter Manders doorgeven als je op 16 juni verhinderd bent. Dan gaat hij zorgen dat de verantwoordelijk op de hoogte wordt gebracht zodat wij weer een goede planning kunnen maken.

Dit jaar willen we KMC 2018 weer afsluiten met een feestmiddag op zondag 24 juni. De uitnodiging wordt nog verstuurd zodat wij weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Noteer deze datum!

Met vriendelijke groet,
Peter Manders, voorzitter RTC De Fatuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.